Algemene voorwaarden

Bezorgkosten:
Binnen Nederland rekenen wij geen verzend- en handlingskosten. Binnen Europa (in landen met de euro als munteenheid) zijn de verzendkosten € 9,95 tot aan het bestellen van 5 pakketten. Worden er meer pakketten besteld, dan zal er vooraf via mail aangegeven worden wat hier de kosten van zijn. Buiten Europa bedragen de verzend- en handlingskosten € 15,95.

Assortiment:
Indien een bepaald artikel (tijdelijk) niet voorradig is dan wordt via mail aangegeven wanneer het artikel weer voorradig is. De bestelling kan geannuleerd worden, indien het leveringstermijn niet wenselijk is. Het bedrag wordt op dat moment teruggestort.

Prijzen en Betaling:
Alle prijzen op de site van veerandmoon.com zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestigings e-mail, hierin staan de bestelgegevens, het rekeningnummer, het bestelnummer en het te betalen totaalbedrag vermeld. Zodra de betaling is ontvangen wordt uw bestelling binnen vijf werkdagen verstuurd.

Betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Indien betaling bij ons niet binnen is, zal de bestelling door ons worden geannuleerd.

Vragen/Klachten:
Mocht u vragen of klachten hebben over de door u aangekochte artikelen, dan verzoek ik u om ons hierover per e-mail, info@veerandmoon.com te berichten. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Niet goed, geld terug:
Als klant bent u gerechtigd, binnen 8 dagen na levering, de bestelling aan veerandmoon.com retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending dient vooraf aan Veer&Moon kenbaar gemaakt te worden via het e-mailadres info@veerandmoon.com . Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Veer&Moon behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. De retouren dienen te worden gestuurd naar Veer&Moon, Hoofdweg 64 a, 3067 GH in Rotterdam.

Aansprakelijkheid:
Alle producten die in het assortiment van Veer&Moon zijn opgenomen, voldoen aan de strenge eisen waaraan cadeau-artikelen moeten voldoen. Klachten kunt u mailen naar info@veerandmoon.com.

Reageren is niet mogelijk